2021 Beste TempurPedic-matras. Stevige, Dichte Traagschuimmatrassen

Meest populaire Tempurpedic traagschuimmatras: Tempur ProAdapt

De Tempur ProAdapt traagschuimmatras is ontworpen om druk te verlichten. De matras van 30 cm wordt geleverd in drie volledig schuimopties en één hybride optie. Er zijn veel opties om uit te kiezen, zodat u de juiste matras voor u kunt vinden. Er zijn drie mogelijkheden: een stevig, medium of zacht schuim. U kunt ook kiezen voor een medium tot stevige hybride matras. Hoewel elke matras dezelfde SmartClimate Dual Cover heeft, kunnen de onderstaande lagen enigszins variëren.

De schuimdiktes en -dichtheden kunnen per optie verschillen om het beste comfort te bieden. Elke matras is voorzien van een traagschuimlaag met Tempur-APR steunschuim. Dit schuim is gemaakt voor een diepere en meer verjongende slaap. Deze matras biedt de perfecte combinatie van ondersteuning en comfort voor alle slapers.

Of u nu kiest voor de volledig schuim of hybride matras, de prijs varieert niet. U kunt precies krijgen wat u nodig heeft en niet meer betalen. De Queen Tempurpedic is de meest populaire maat. Het kost ongeveer € 1.600. Er zijn veel matrasmaten, waaronder Twin, King, California King, Split King en California King.

Bestel uw nieuwe Tempur ProAdapt online om deze binnen 1-2 weken in huis te hebben. Je kunt het ook proberen in een verscheidenheid aan lokale winkels. Bestel online en ontvang een gratis proefperiode van 90 nachten. Evenals 10 jaar garantie. Maak zelfs het aankoopproces gemakkelijker met de eenvoudige financieringsopties die worden geboden.

Tempur-Luxe is de meest geavanceerde Tempurpedic Memory Foam-matras.

Als je wat meer contour en conform gevoel wilt, dan moet je zeker upgraden naar de Tempur-LuxeAdapt.

Dit traagschuim bed is 33 cm dik en is voorzien van in totaal 5 lagen drukverlagend traagschuim. Met opties in zacht of stevig krijg je een nieuwe Tempurpedic-matras die nog luxer en hoger is.

Hoewel de schuimdichtheden en soorten een beetje variëren in de bovenste laag van deze matras, biedt de rest dezelfde solide en ondersteunende constructie. Hierdoor kun je een beetje afwisseling bieden voor verschillende slaapstijlen. Terwijl dominerende zijslapers de voorkeur geven aan de zachte. Prominente rug- en buikslapers zullen het bedrijf meer dan waarschijnlijk waarderen.

Het gebruik van Tempur-APR+ schuim maakt deze matras premium in functie en gevoel. De meer geavanceerde celstructuur van dit schuim zorgt voor een meer conformerend gevoel. Dit schuim zorgt voor een ongelooflijke drukontlasting en gewichtsverdeling, waardoor het voelt alsof je gewichtloos bent. Dit matras past zich aan uw lichaam aan en niet andersom.

Deze matras is niet alleen een upgrade in materialen en dikte maar ook in prijs. De meest populaire maat, een Queen, komt binnen bij alle andere matrasmaten die in prijs worden aangepast aan de maat. Het komt ook met dezelfde voordelen als hierboven vermeld. Het wordt geleverd met een gratis levering van witte handschoenen, een slaapproef van 90 nachten en een garantie van 10 jaar.

Tempur-Adapt is de meest betaalbare Tempurpedic Memory Foam-matras:

U kunt profiteren van alle geweldige voordelen van een Tempurpedic-bed van traagschuim, zonder een fortuin uit te geven aan upgrades. De Tempur-Adapt is de klassieke Tempur-pedic matras die het originele en legendarische comfort en de ondersteuning biedt waar dit merk om bekend staat. Deze matras van 28 cm zal bevallen met zijn dichte, buigzame traagschuim.

Dit model van 28 cm is verkrijgbaar in twee stijlen. Een medium schuimmatras of een medium hybride matras. Beide matrassen hebben dezelfde bovenste comfortlagen.

Eerst beginnen met de Tempurpedic premium gebreide hoes die koel aanvoelt. Onder deze laag zit Tempur-ES comfortschuim. Deze laag zorgt voor een zacht, traagschuimgevoel dat zich naar je lichaam vormt, maar toch ondersteunend is. Daaronder zit nog een comfortlaag van Original Tempur Support Foam. Dit schuim is waar Tempurpedic om bekend staat. Biedt geavanceerd aanpassingsvermogen om voor elk lichaam en elke slaper te werken.

Deze matras is misschien wel de meest betaalbare, maar dat betekent zeker niet dat het aan kwaliteit of comfort ontbreekt. Zelfs de koningin komt nog steeds binnen. Hoewel dit zeker meer betaalbaar is, is het nog steeds een stuk meer dan de gemiddelde online bed-in-a-box-matras. Je zult niet teleurgesteld zijn als je van het originele gevoel van Tempurpedic houdt.

Nogmaals, deze matras wordt geleverd met een proefperiode van 90 nachten, ongeveer 3 maanden. U ontvangt ook witte handschoenlevering en 10 jaar garantie. Het is ook verkrijgbaar in alle standaard maatopties en het duurt ongeveer 1-2 weken om te leveren zodra uw bestelling is geplaatst.

Koele Tempurpedic traagschuimmatras: TempurPRObreeze

Als je een traagschuimmatras wilt dat tot 3 graden koeler is dan gemiddeld, heb je geluk. De Tempurpedic TempurPRObreeze-matras heeft een hybride of volledig schuimconstructie die u een comfortabel medium gevoel geeft en koel slaapt. Specifiek ontworpen om een koeler matras te creëren waardoor je langer en beter slaapt.

De bedachtzaamheid van het ontwerp zorgt ervoor dat je je koel voelt vanaf het moment dat je binnenkomt, terwijl je in slaap valt en in de loop van de nacht. Zorg ervoor dat uw slaap niet wordt onderbroken door warm of warm wakker te worden. Deze traagschuimmatras is uniek omdat elke laag het proces afbreekt, waardoor het anders is dan alle andere.

De stevigheid van deze matras is een ideaal medium. Hoewel je een basisschuim of een spiraalsysteem kunt hebben voor je kernondersteuning, zijn de rest van de lagen precies hetzelfde.

Je hebt de keuze tussen het traditionele Tempurpedic-gevoel met volledig schuim of de iets responsievere toevoeging van een spoelsysteem. U zult verrukt zijn van het verkoelende en responsieve gevoel van de matras.

Deze matras van 30 cm zal je wat meer terugtrekken, maar het is de moeite waard als je een warme slaper bent. Deze matras heeft dezelfde voordelen als de andere. Inclusief gratis levering van witte handschoenen, proefperiode van 90 nachten en 10 jaar garantie.

Meest luxe en coolste Tempurpedic traagschuimmatras: Tempur-LUXEbreeze

Wil je de meest luxe en coolste Tempurpedic matras dan is de Tempur-LUXEbreeze het bed voor jou. Deze premium optie tilt koeling naar een hoger niveau. En de 33 cm dikke meerlaagse matras is zo high-end als je maar kunt bedenken. Dit matras kan tot 8 graden koeler slapen, als je het gelooft! Dat betekent dat je je cake kunt hebben en ook kunt eten met deze zeer coole gel-traagschuimmatras.

Deze matras is niet alleen erg gaaf, je kunt ook kiezen tussen een zachte en stevige matras. Zodat u het beste gevoel heeft voor uw slaapbehoeften. En een traagschuimmatras dat het meest drukverlagend is, maar ook het koelste bed. LUXEbreeze is het bewijs dat niet alle traagschuimmatrassen hetzelfde zijn.

Het zorgvuldige ontwerp van deze matras maakt gebruik van een supercoole hoes die je meteen opmerkt aan de SmartClimate-hoes. Het PureCool+ Phase-Change Materiaal zorgt voor een koel gevoel als je in slaap valt. Deze lagen zorgen voor een tijdelijk verkoelend gevoel, maar de volgende laag TempurCM+ schuim zal de warmte uit je matras halen. Je blijft de hele nacht koel.

Dit is de meest luxueuze Tempurpedic-matras en daarmee ook de duurste. Deze koningin Tempurpedic-matras is en past zich aan, afhankelijk van of je maat groter of kleiner wordt. Deze matras wordt ook geleverd met de standaard proefperiode van 90 nachten en 10 jaar garantie.

Samen met gratis levering van witte handschoenen. Deze matras is er een waar je heel blij en heel cool van wordt.

Beste Tempur-Pedic-matras

Dit zijn de huidige vijf Tempurpedic-matrassen die beschikbaar zijn op Tempurpedic.com. Biedt een verscheidenheid aan van hun beste eigenschappen en het wenselijke unieke geheugenschuimgevoel tegen verschillende prijspunten. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende comfortniveaus, samen met hybride opties die bedden creëren die voor iedereen zouden werken.

Als het gaat om Tempurpedic-matras, krijg je een dichter, duurzamer en drukverlagend schuim dat uniek is voor dit merk. Het merk staat synoniem voor hoogwaardige traagschuimmatrassen dankzij dit zeer innovatieve en gewilde traagschuim. Hoewel je misschien wat meer betaalt, levert dit merk dat specifieke gevoel dat deze matras naar een ander niveau tilt.

Tempurpedic-matrassen kunnen worden gekocht bij de meeste lokale matraswinkels. Ze zijn ook online beschikbaar. U kunt uw nieuwe matras bestellen met de beste Tempurpedic-kortingsbon die u hieronder vindt. Deze extra besparing brengt de prijs van elke optie net iets meer naar beneden. Dit maakt de waarde nog beter.

Blijf terugkomen! Tempurpedic is momenteel bezig met het afwerken van hun eigen Tempurpedic bed in een doos. Deze nieuwe matras, de Tempur-Cloud, biedt dezelfde voordelen en technologie voor een geweldige prijs die binnenkort in een doos bij u aan de deur wordt geleverd. We kijken ernaar uit om de nieuwe matras binnenkort te beoordelen.