INOM arbeiders vzw: UW NIEUW INOM-TEAM VANAF 2017

 03:00 01/01/2014
thumbnail_INOM_007


Om U nog beter te kunnen bijstaan bij al uw opleidingen, staat het INOM-Team ter beschikking.

Even een kleine voorstelling:

Chantal MoeuthwilChantal Moeuthwil is reeds meer dan 30 jaar de drijvende kracht binnen INOM als 'administrative & financial assistant'.
Manon Jossart

Manon Jossart is Inom-adviseur en samen met Gabriëlle het intern aanspreekpunt voor opleidingsdossiers. Zij is de contactpersoon voor de regio Antwerpen-Limburg.

Gill De SchauwerGill De Schauwer is onderwijsconsulente die zowel de bedrijven, de CDO's als de ILW-leerlingen bijstaat met raad en daad.Gabriëlle SpoeldersGabriëlle Spoelders is Inom-adviseur en is samen met Manon het intern aanspreekpunt rond de opleidingsdossiers. Zij is de contactpersoon voor de regio Oost- en West-Vlaanderen.
thumbnail_INOM_037Kris Van Eeckhout, Coördinator INOM arbeiders vzw, staat in voor de algemene coördinatie van INOM arbeiders vzw en is het aanspreekpunt voor de sociale partners. Hij staat in nauw contact met Agoria Vlaanderen, ACV-CSC METEA en ABVV Metaal, coördineert de samenwerking met het Ministerie rond het sectorconvenant en werkt samen met zijn collega's van de provinciale sectorfondsen (FTMA, FTML, TOFAM Oost-Vlaanderen, TOFAM West-Vlaanderen, RTM Vlaams-Brabant en IRISTECH+).